HUMANOST CRVENO-BELIH: FK Crvena zvezda OBRADOVAO mališane na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Sport

27.01.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija FK Crvena zvezda je posetila Kosovo i Metohiju, tačnije Osnovnu školu "Knez Lazar" u Donjoj Gušterici kraj Gračanice, čime je uveličala Savindan i donela oko dve hiljade knjiga za školsku biblioteku.

HUMANOST CRVENO-BELIH: FK Crvena zvezda OBRADOVAO mališane na Kosovu i Metohiji!

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda se već godinama etablira kao društveno-odgovoran i klub okrenut prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, kome redovno pomaže na razne načine, a oni to uzvraćaju osmesima i dobrom energijom.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Mališani sa poklonima

 

Bilo je tako i danas kada su prisustvovali priredbi povodom školske slave "Sveti Sava", i u potpunosti uživali u onome što su mališani organizovali.

Došli su punih ruku, sa gotovo dve hiljade knjiga koje će da popune školsku biblioteku i tako pomognu đacima pri učenju i ostvarivanju ciljeva u školskoj godini.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Priredba povodom Savindana

 


Zahvalan zbog donacije bio je i direktor škole - Dragan Maksimović.
 
U ime svih zaposlenih u našoj školi, hvala FK Crvena zvezda na poklonu. Ovo je od izuzetnog značaja za školu i učenike, jer na ovaj način povećavamo fond školske biblioteke i olakšavamo edukaciju đacima - rekao je Maksimović.

Družili su se sa mališanima i pozvali ih da dođu na  Marakanu prvom prilikom i da navijaju za Crvenu zvezdu, koja će nastaviti da na ličnom primeru pokazuje društvenu-odgovornost, kao i ljubav prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Pre samo par dana, Crvena zvezda je ugostila mališane sa Kosova i Metohije na Marakani, a to je izmamilo veliki broj osmeha kod dečaka i devojčica koji podržavaju crveno-bele.

Divani gestovi kluba iz ljutice Bogdana u prethodnim danima, koji ulepšavaju početak godine mališanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading