LJUBIMAC DELIJA NAPUŠTA CRVENU ZVEZDU? Stigla višemilionska ponuda na Marakanu!

Autor: P. Z.

Sport

28.12.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačnu odluku doneće Vladan Milojević.

LJUBIMAC DELIJA NAPUŠTA CRVENU ZVEZDU? Stigla višemilionska ponuda na Marakanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u jesenjem delu sezone nisu opravdali očekivanja navijača, pošto su takmičenje u Ligi šampiona završili na poslednjoj poziciji u grupi, a u Superligi Srbije gledaju u leđa Partizanu.

Međutim, bez obzira na nedostatak rezultata, crveno-beli su promovisali nekoliko bisera iz omladinske škole, a sada je za prvog od njih na Marakanu stigla i zvanična ponuda.

U pitanju je Vladimir Lučić, koji bi mogao da se preseli u MLS ligu.

Navodno, za talentovanog ofanzivca je stigla ponuda od 2,2 miliona evra, a poslala ju je ekipa Nju Ingland Revolušn, prenosi "MaxBet sport".

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić protiv Jang Bojsa

Naravno, ponuda sama po sebi ne mora da znači da će Lučić napustiti Ljutice Bogdana, već će tu odluku doneti novi šef stručnog štaba Vladan Milojević, koji je došao na mesto smenjenog Izraelca Baraka Bahara.

Lučić, koji ima 21 godinu, je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, ali je prve korake u seniorskom fudbalu načinio igrajući na pozajmicama za IMT i Čukarički. Za mesto u prvom timu crveno-belih izborio se uoči ove sezone, kada je na pripremama oduševio Baraka Bahara i njegov stručni štab.

Tokom jesenje polusezone, Lučić je u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica za šampiona Srbije, a uspeo je da postigne dva gola i imao je pet asistencija. Da li će na proleće imati priliku da popravi tu statistiku ili ćemo ga gledati preko granice, biće jasno uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading