KROS ŽELI IZ REALA! Madriđani veteranu nude novi ugovor, ali...

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani odluke pred sjajnim Nemcem.

KROS ŽELI IZ REALA! Madriđani veteranu nude novi ugovor, ali...

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Real Madrid nudi produženje ugovora sa Toniju Krosu, ali nekadašnji nemački reprezentativac nije siguran da li želi da još jednu sezonu igra za madridski klub, prenosi španska Marka.

Kros (33) ima ugovor sa Realom do 30. juna naredne godine. Španski mediji podsećaju da je nemački fudbaler ranije više puta izjavio da želi da napusti Real dok je u vrhunskoj formi.

- Kros ne želi da mu se dogodi ono što se prošle sezone dogodilo Marselu. Ili u manjoj meri ono što se dogodilo Luki Modriću u ovoj sezoni. On želi da napusti klub dok je važan igrač, dok je starter, dok ima dobru sezonu - navodi Marka.

Kros je član Reala od 2014. godine, a pre toga je igrao za Bajern Minhen i Bajer Leverkuzen. On je za madridski klub odigrao 440 utakmica i postigao je 28 golova.

Sa madridskim klubom osvojio je 19 trofeja, a ove sezone je nastupio na 23 mečeva i jednom se upisao u listu strelaca. Kros se iz reprezentacije Nemačke povukao 2021. godine.

Takođe, kraljevski klub bi mogao da ostane i bez njegovog dugogodišnjeg partnera u veznom redu - Luke Modrića. Kako se navodi, kapiten hrvatske selekcije mogao bi u Saudijsku Arabiju u redove Al Hilala. Tamo bi ponovo igrao sa Kristijanom Ronaldom, nakon saradnje u dresu madridskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading