SALDANJA OHRABREN PRED VEČITI DERBI: Brazilac poslao poruku Grobarima!

Autor:

Sport

18.12.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac je pozitivan.

SALDANJA OHRABREN PRED VEČITI DERBI: Brazilac poslao poruku Grobarima!

Foto: Starsport

Partizan je nedeljama držao prvu poziciju na tabeli Superlige Srbije, ali je u najgorem mogućem momentu usledio pad forme koji je crno-bele sa istog udaljio i prepustio to mesto Crvenoj zvezdi pred 171. večiti derbi koji će se odigrati u Humskoj.

Partizan od povratka sa reprezentativne pauze ima samo jednu pobedu i to nad Vojvodinom, dok je od TSC i niškog Radničkog poražen. Sa istoimenim klubom iz Kragujevca je remizirao 3:3 u prethodnom kolu, dok je isti učinak imao i protiv Grafičara u Kupu, ali su izabranici Igora Duljaja uspeli da se "provuku" u narednu fazu posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ipak, Mateus Saldanja veruje da ima razloga za pozitivu i to je potvrdio na svom Tviter/X profilu gde je poslao poruku Grobarima.

-  Malo ko je verovao da ćemo stići dovde, ali idemo i dalje - napisao je Saldanja i tako aludirao na izjavu Igora Duljaja odnedavno.

Brazilac je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone, a ovako je poslao jasnu poruku navijačima da želi pobedu u derbiju, koja bi klubu iz Humske donela jesenju titulu.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde biće odigrana u sredu, 20. decembra sa početkom od 18 časova. Crveno-beli su trenutno na +2 u odnosu na najvećeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading