PARTIZAN BEZ VAŽNOG ŠRAFA U VEČITOM DERBIJU: Fudbaler potvrdio objavom na Instagramu!

Autor:

Sport

17.12.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan udarac za crno-bele.

PARTIZAN BEZ VAŽNOG ŠRAFA U VEČITOM DERBIJU: Fudbaler potvrdio objavom na Instagramu!

Foto: FK Partizan

Ne idu dobro stvari po Partizan u poslednje vreme. Crvena zvezda je posle dužeg vremena zauzela prvo mesto u Superligi Srbije nakon dva vezana kiksa crno-belih.

Prvo je niški Radnički napravio spektakl na Čairu i kao "fenjeraš" slavio nad crno-belima, da bi svega nekoliko dana kasnije istoimeni klub iz Kragujevca odneo bodove iz Humske.

I to su gosti bili na pragu pobede u Beogradu, ali je Belić pred kraj meča postigao gol za 3:3.

Nervozan zbog druge utakmice u nizu bez pobede, Igor Duljaj je dao izjavu koja je izazvala dosta pažnje pošto je Partizanov trener zamerio rivalu na cilju da bude neporažen u Humskoj, a na megdan je izašao sa igračima koji su imali po tri žuta kartona.

Burni dani su u redovima crno-belih, a da stvar bude još gora, Frenk Kanute se oglasio na Instagramu objavom u kojoj je potvrdio da neće igrati na predstojećem 171. večitom derbiju.

 

 

- Tužan sam zbog povrede, ali već radim da se vratim na teren. Srećno u derbiju, ekipo. Idemo Partizan, napisao je Kanute na svom Instagramu.

Bilo je nada da bi mogao da bude spreman, ali je se sam igrač otklonio dilemu i otkrio da nije u stanju da pomogne ekipi.

Partizan od ranije ne može da računa na Mihajla Ilića koji je zaradio suspenziju zbog parnih žutih kartona.

Epilog Večitog derbija će dati završnu reč ko će osvojiti jesenju titulu, a Partizan će samo u slučaju pobede dočekati zimsku pauzu na prvoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading