DULJAJ ČUPA KOSU: Važan fudbaler Partizana neizvestan za derbi

Autor:

Sport

05.12.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarske ekipe čine sve terapijama da ga pripreme do 20. decembra i duela sa Zvezdom.

DULJAJ ČUPA KOSU: Važan fudbaler Partizana neizvestan za derbi

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu sa 3:1 u poslenjem kolu Superlige i vratili se na pobednički kolosek posle debakla protiv TSC (0:4). Međutim, trener Igor Duljaj nije spokojan jer mu se povećava spisak povređenih igrača koji će biti odsutni neko vreme.

Naime, kapiten Svetozar Marković se povredio na zagrevanju pred duel sa "lalama", pa je morao da ustupi mesto Siniši Saničaninu. On će zbog bola u kolenu pauzirati najmanje deset dana, pa Duljaj na njega neće moći da računa za duel protiv Radničkog iz Niša, ali i istoimenog kluba iz Kragujevca.

Foto: Starsport

Igor Duljaj

- Povredio se, nema panike, Saničanin je odlično odradio posao. Bog ga je nagradio što je vredno i marljivo radio, iako nije u kombinaciji. Morate da radite časno i pošteno. Bog ga je nagradio. Nadam se da kod Svete Markovića nije ništa strašno - rekao je posle meča Duljaj.

Ono što brine trenera Partizana je i povreda jednog od važnijih igrača ove sezone Ksandera Severine. On nije igrao protiv Vojvodine i to je bilo primetno, a kada će se vratiti u tim ne zna se. On bi mogao da se vrati do derbija, ali i da ga vrlo lako propusti. Naime, Severina je već tri nedelje van stroja, posle povrede koju je zadobio tokom reprezentativne pauze.

Republika

Foto: Starsport

Ksander Severina

On je uveliko na terapijama, ali je pitanje da li će se oporaviti do duela sa Crvenom zvezdom 20. decembra u meču zaostalog devetog kola Superlige, kojim se ujedno završava jesenja polusezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Delija

05.12.2023 12:52

O, gospodo draga šta Duljaj šipac ima da čupa kad nema kose, njegova glava slična Šabanovoj... Ahaha..