TOKOM MEČA PROTIV SPARTAKA! Zvezda izdala iznenadno SAOPŠTENJE! Na Marakani sve DEMANTUJU!

Autor:

Sport

16.12.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se hitno oglasili.

TOKOM MEČA PROTIV SPARTAKA! Zvezda izdala iznenadno SAOPŠTENJE! Na Marakani sve DEMANTUJU!

Foto: Starsport

Rukovodstvo Crvene zvezde oglasilo se tokom utakmice protiv Spartaka u Subotici, poručivši da punu podršku daje UEFA i takmičenjima pod ingerencijom evropske kuće fudbala.

Podsetimo, danas se pojavila vest kako je Crvena zvezda pozvana u Superligu evropskih klubova.

- FK Crvena zvezda odlučno demantuje bilo kakvu povezanost sa tzv. projektom „Superlige“, i svoju budućnost vidi isključivo u UEFA takmičenjima.

Smatramo da fudbal ne može biti u okviru zatvorene lige i po tom pitanju u potpunosti delimo vrednosti koje zastupa UEFA. Crvena zvezda ima odličan odnos i sa UEFA i sa ECA. U okviru najviših organa ECA, Zvezda ima i svoje predstavnike.

Kao bivši šampion Evrope, klub svoju dalju budućnost po pitanju takmičenja na Starom kontinentu, vidi jedino i isključivo u okviru takmičenjima pod okriljem UEFA - piše u saopštenju Zvezde.

Navodno, Real i Barselona bi već naredne nedelje nakon jednog suđenja mogli da krenu u formiranje evropske Superlige, ali sigurno da će naići na otpor velikog broja navijača i klubova, kao što je u prošlosti već bio slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading