TERZIĆ PONOSAN NA SVETSKI REKORD: Na Marakanu dolaze sa STRAHOPOŠTOVANJEM!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Drago mi je što smo prestigli Real Madrid", kaže generalni direktor Crvene zvezde.

TERZIĆ PONOSAN NA SVETSKI REKORD: Na Marakanu dolaze sa STRAHOPOŠTOVANJEM!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde oborili su svetski rekord sa 122 utakmice u nizu bez poraza na svom stadionu - Marakani u domaćem prvenstvu, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je sa ponosom konstatovao činjenicu da u Superligi na domaćem terenu nismo izgubili šest i po godina.

Meč posle kojeg je proslavljeno bitno dostignuće odigran je danas, a Crvena zvezda je na stadionu u Ljutice Bogdana savladala lučansku Mladost - 3:1 u 17. kolu Superlige.

- Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju  izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana, i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima. Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas - rekao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading