ŽELITE DA GLEDATE FUDBALERE SRBIJE U NEMAČKOJ: Ovo morate da znate, nemate puno vremena za razmišljanje

Autor:

Sport

23.11.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo na ovaj način se može do ulaznica za mečeve na Evropskom prvenstvu 2024. godine.

ŽELITE DA GLEDATE FUDBALERE SRBIJE U NEMAČKOJ: Ovo morate da znate, nemate puno vremena za razmišljanje

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo i igraće na njemu posle 24 godine, a kako je turnir u Nemačkoj nema sumnje da će "orlovi" imati veliku podršku, kako navijača iz dijaspore tako i iz domovine. Međutim, ulazak na stadion može biti problem jer se do ulaznica može doći samo na jedan način, a prvi korak je da se za njih aplicira isključivo preko sajta UEFA, odnosno, Fudbalski savez Srbije neće vršiti prodaju karata za EVRO 2024.

- Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici - navodi se u saopštenju FSS.

Foto: Starsport

 

Za ulaznice je moguće aplicirati na sledećem linku https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/. Inače, najjeftnije ulaznice su za grupnu fazu i one se kreću od 30 do 200 evra. Izuzetak je utakmica 14.juna u Minhenu kada će domaćini "panceri" na "Alijanc Areni" otvoriti EVRO 2024. Karte za taj meč koštaće od 50 do 600 evra. Cene se menjaju tokom turnira i rastu sa svakom narednom fazom. Sledi osmina finala i cene karate za te mečeve su od 50 do 250 evra, zatim za četvrtfinale od 60 do 300 evra. Za polufinale se kreću od 80 do 600 evra, dok će za finalnu utakmicu biti potrebno izdvojiti od 95 do čak 1.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading