ČUKA JURI SENZACIJU: "Olimpijakos je FAVORIT, ne smemo da se uplašimo!"

Autor:

Sport

23.08.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće naš tim da napravi podvig u Grčkoj.

ČUKA JURI SENZACIJU: "Olimpijakos je FAVORIT, ne smemo da se uplašimo!"

Foto: Starsport

Trener u stručnom štabu Čukaričkog Milan Lešnjak izjavio je dan pre utakmice sa Olimpijakosom, da njegov tim očekuje teška utakmica protiv ozbiljne ekipe.

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 21 sat gostuju Olimpijakosu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Očekuje nas teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Olimpijakos je vrhunski tim, sa velikom tradicijom, poslednjih godina je lider grčkog fudbala. Naši igrači će dati maksimum i potruditi se da reprezentuju klub, sebe i zemlju iz koje dolaze. Istina je ono što je nihov trener rekao, da nema favorita, ali trenutno dajem njima više šanse zbog kvaliteta i iskustva. Ono što je bitno jeste to da imaju navijače koji su fanatični i to je ozbiljan vetar u leđa ovom klubu - istakao je Lešnjak.

Foto: Starsport

Milan Lešnjak, trener u stručnom štabu Čukaričkog

Dodaje da jedini problem njegovim fudbalerima može da predstavlja strah.

- Skautirali smo rivala. Ono što je Olimpijakos igrao pokazuje da su opasni u uvodnim minutima i na samom kraju, što se pokazalo protiv Genka i u prvom kolu prvenstva. Nama najveći problem može da bude strah, pogotovo na otvaranju meča. Igrači moraju da veruju u ono što smo radili i da to sprovedu na terenu. Naravno, da se ne boje grešaka - zaključio je Lešnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading