REPREZENTATIVAC HRVATSKE OSUMNJIČEN ZA HAOS U ATINI: Šokantne vesti iz Grčke - ISPLIVALA prva imena uhapšenih!

Autor:

Sport

10.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćen haos polako dobija svoj epilog.

REPREZENTATIVAC HRVATSKE OSUMNJIČEN ZA HAOS U ATINI: Šokantne vesti iz Grčke - ISPLIVALA prva imena uhapšenih!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama iz Zagreba

Grčki mediji su objavili prva imena uhapšenih za nerede koji su se u noći između ponedeljka i utorka dogodili u Atini, a u kojima je tragično nastradao Mihalis Kacuris, 29-ogodišnji navijač AEK-a.

Pojavio se i prvi spisak osumničenih, a među njima se nalazi i nekoliko neočekivanih imena.

Jedan je od njih je Tomislav Terzić, diplomirani inženjer elektrotehnike, koji je inače zaposlen u jednoj velikoj firmi, a inače je i predsednik Udruženja navijača Dinama.

Terzić je od ranije poznat policiji, pošto je učestvovao u masovnoj tuči navijača Dinama i Hajduka, 2019. godine, a još jedan učesnik te tuče iz Zagreba je među uhapšenima u Atini, a u pitanju je Ivan K. iz okoline Zagreba.

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama stižu na saslušanje

Međutim, najveći šok je usledio kada se saznalo da se među uhapšenima nalazi Ivan Lulić, pomoćni trener u zagrebačkom karate klubu "Bušido". On je reprezentativac u ovom sportu, a u mlađim kategorijama je osvajao medalje na takmičenjima.

Inače, što se samog ubistva tiče, novi podaci ukazuju da je Grk počinio Kacurisovo ubistvo, a da je ostavio tragove na preminulom navijaču. U pitanju je Panatinaikosov navijač, koji je već od ranije i poznat policiji, a ovaj 29-ogodišnjak je trenutno na uslovnoj slobodi.

Iako je ovaj Grk sada prvi osumnjičeni, policija navodi da smatra da nije samo on odgovoran, već da je nekoliko ljudi ubilo Kacurisa.

Podsetimo, utakmica AEK-a i Dinama je odložena, a prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti odigran u Zagrebu, 15. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading