OGLASILI SE BED BLU BOJSI: Sramotno saopštenje Hrvata - LICEMERI krive Grke za SMRT navijača!

Autor:

Sport

10.08.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u nizu sramota ove navijačke grupe.

OGLASILI SE BED BLU BOJSI: Sramotno saopštenje Hrvata - LICEMERI krive Grke za SMRT navijača!

Foto: Tanjug/AP

Bed blu bojsi

Mihalis Kacuris, navijač atinskog AEK-a, nastradao je u noći između ponedeljka i utorka, kada su ga u Atini, zajedničkim snagama, napali huligani Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa.

Tom prilikom je Kacuris izboden, a zatim išutiran do smrti, nakon čega je usledila akcija tamošnje policije. Brojni Hrvati su uhapšeni, mnogi se i dalje kriju po Atini, ali nema sumnje da su se navijači ovog kluba izblamirali za sva vremena.

Prvi put posle tragičnog događaja oglasili su se i Bed blu bojsi, koji su za sve optužili grčku policiju.

- Prinuđeni smo da se oglasimo nakon neviđenog linča Bad Blue Boysa u Atini, koji su pokrenuli grčki mediji i njihova javnost. Nažalost, u svemu tome učestvuje i dobar deo hrvatske javnosti i medija. Neverovatna je lakoća s kojom hrvatski mediji prihvataju da naši članovi imaju odgovornost za tragediju koja se dogodila bez ikakvih dokaza, niti može postojati kako će vreme uskoro pokazati.

Foto: Tanjug/AP

Privedeni navijači Dinama

Postoji samo takozvana 'istraga' kompromitovane grčke policije, čiji je jedini cilj da naknadno režira scenario po kome će sramni gest upotrebe noža u navijačkom sukobu biti prišiven Hrvatima kako bi se zadovoljila krvoločna javnost, mediji i politika. Istovremeno, sedmoro naše braće koji se nalaze u Atini zadobilo je povrede od upotrebe noževa.

Trojica su ranjena ispaljenim signalnim raketama, a jedan član naše grupe zadobio je čak sedam (7!) uboda nožem. Ima li ikoga u Hrvatskoj kome te činjenice remete narativ po kojem su Bad Blue Boysi odgovorni za najteže kvalifikacije koje im se stavljaju na teret?

Apelujemo na sve medije i hrvatsku javnost: Prestanite sa ovim linčom protiv stotinu hrvatskih građana i nemojte učestvovati u njemu! Ne uništavajte i igrajte se sa životima mladih zbog senzacionalizma - poruka je navijača Dinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading