NEDIMOVIĆ STAVIO TAČKU NA "SLUČAJ KOLUBARA": Igraće u Prvoj ligi Srbije!

Autor:

Sport

29.07.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odluku će da potvrdi komisija za licenciranje", rekao je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije

NEDIMOVIĆ STAVIO TAČKU NA "SLUČAJ KOLUBARA": Igraće u Prvoj ligi Srbije!

Foto: Starsport

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović

Fudbalski klub Kolubara iz Lazarevca igraće naredne sezone u Prvoj ligi, potvrdio je Tanjugu potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović.

Nedimović je naglasio da će tu odluku potvrditi komisija za dodelu linceci.

- Fudbalski klub Kolubara ispunjava sve uslove za takmičenje u Prvoj ligi Srbije i gostovaće u prvom kolu u Vršcu. Odluku će da potvrdi komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije. Biće to pre Izvršnog odbora koji je zakazan za sredu - rekao je Branilasv Nedimović gore pomeutoj novinskoj agenciji.

Republika

Foto: Starsport

IGRAĆE U PRVOJ LIGI: Fudbaleri Kolubare

Na ovaj način definitivno je završen "slučaj Kolubara" koja je dva puta dobijao epilog na Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani. Podsetimo, u jednom trenutku je postojala i opcija da Superliga Srbije krene sa 17 klubova, ali se to na kraju neće desiti. Start elitnog ranga srpskog fudbala zakazan je ove subote, a već u prvom kolu ćemo imati dva derbija, pošto će Crvena zvezda dočekati Vojvodinu (nedelja, 20.00), dok će vicešampion TSC u Bačkoj Topoli ugostiti ekipu Partizana večeras (subota, 20.00), koji je prošle sezone završio na četvrtom mestu Superlige Srbije.

Inače, Kolubara je za nameštanje utakmica kažnjena sa oduzivanjem šest bodova, a kasnije nije dobila licencu za nastup u Superligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading