DRAGOVIĆ POTPUNO PROMENIO LIČNI OPIS: Pogledajte kako sada izgleda Zvezdin kapiten! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez sjajnog fudbalera.

DRAGOVIĆ POTPUNO PROMENIO LIČNI OPIS: Pogledajte kako sada izgleda Zvezdin kapiten! (VIDEO)

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Iako se u poslednjih nekoliko meseci spekulisalo o njegovom odlasku sa Marakane, Aleksandar Dragović je odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi i naredne sezone, u kojoj će biti predvodnik čete Baraka Bahara.

Kao zahvalnicu od kluba, Dragović je dobio tu čast da ove sezone nosi kapitensku traku oko ruke, nakon odlaska Milana Borjana.

U danu kada je mnoge navijače Zvezde iznenadila činjenica da će Marakanu napustiti Strahinja Eraković, koji će put Rusije, i drugi član štoperskog tandema crveno-belih se našao u centru pažnje, ali ne iz fudbalskih razloga.

Naime, Dragović, poznat po svojoj dugačkoj kosi, odlučio se na radikalan potez, pa se ošišao i tako izazvao čuđenje kod navijača Zvezde, koji ga gotovo i ne prepoznaju.

Verovatno su na odluku reprezentativca Austrije uticale i velike vrućine u Srbiji, pa je jednostavno praktičnije nositi kraću kosu. Ono što je sigurno, Dragović je potpuno promenio lični opis.

Podsetimo, Zvezda će pripremni period okončati utakmicom sa Fiorentinom, koja je na programu 26. jula, a taj duel će poslužiti Barahu Baharu i njegovim igračima kao generalna proba pred start sezone u Superligi, koji je zakazan za 29. jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading