TURCI HOĆE DA UBIJU TADIĆA! Kapiten Srbije dobio pretnje smrću u Istanbulu

Autor:

Sport

17.07.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije dobio gnusne pretnje Turaka, koji mu nisu zaboravili sukob sa Orkunom Kakčuom kada je odbio da nosi kapitensku traku kao pomen žrtvama zemljotresa.

TURCI HOĆE DA UBIJU TADIĆA! Kapiten Srbije dobio pretnje smrću u Istanbulu

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Dušan Tadić dobio je pretnje smrću nakon što je potpisao za Fenerbahče! Na kapitena Srbije besni nisu navijači Bešiktaša, za koji je navodno trebalo da potpiše, već generalno Turci jer mu nisu oprostili svađu sa njihovim fudbalerom dok je Duća igrao za Ajaks, a njihov preprezentativac Orkun Kokču za Fejnord.

Foto: Printscreen/Twitter

Tadić i Kokču

Tadić je sada dobio puno pretnji na društvenim mrežama, a neke su toliko jezive da mu ugrožavaju i život. Naime, Turci su očigledno i dalje besni na srpskog fudbalera posle sukoba sa Kokčuom dok je jedan bio kapiten Ajaksa a drugi Fejnorda. Bilo je to u jeku borbe za titulu u Holandiji, ali i posle katastrofalnih zemljotresa u Turskoj i Siriji. Tada je Orkun odbio da pruži ruku Tadiću na pozdravljanju pred meč jer je Tadić nije hteo da nosi kapitensku traku u obliku zastava Turske i Sirije, u čast žrtvama razornog zemljotresa. Zato se Turčin iz Fejenorda uvredio, pa je odbio da se rukuje sa našim reprezentativcem.

 

 

Tokom meča i posle njega Tadić je trpeo uvrede Kokčua, a isto se desilo i na narednom duelu dva kluba. Njemu su se tada u napadima na Tadića pridružili sunarodnici, pa je Dušan i tada dobijao otvorene pretnje smrću. Situacija se u narednim mesecima slegla, ali je Dušanov odlazak u Fenerbahče i Istanbul sve podsetio na nemile scene, pa su sada usledili napadi i brutalne pretnje smrću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading