SADA JE SVE JASNO! Tadić OTKRIO POZADINU svađe sa Turčinom! Evo šta je REKAO kapitenu Fejenorda!

Autor:

Sport

06.04.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa sukobio se sa fudbalerom Fejenorda tokom polufinala kupa Holandije.

SADA JE SVE JASNO! Tadić OTKRIO POZADINU svađe sa Turčinom! Evo šta je REKAO kapitenu Fejenorda!

Foto: Printscreen/Twitter

Meč koji je obilovao incidentima, u kome su navijači Fejenorda prekinuli Klasiker, gađajući srpskog reprezentativca, završen je pobedom "kopljanika" i plasmanom u finale  nacionalnog kupa.

Dan kasnije, turski fanovi koji podržavaju Orhana Kokčua, kapitena tima iz Roterdama, osuli su brutalne uvrede i pretnje smrću na račun vođe "orlova", na šta im je on najkulturnije odgovorio.

Tadić je, u međuvremenu, otkrio pozadinu celog incidenta sa Turčinom i kako je sve počelo:

- Juče se desilo da sam ga otresao na zemlju u duelu i on je skočio na mene. Ja sam ga pitao da li je ukusna trava. I onda mu poručio da malo pojača teretanu. To je bilo sve, ali sve se spinuje i od svega se prave priče - rekao je Dušan Tadić za "Mozzart sport".

Republika

Foto: Ap photo

 

Slabi rezultati Ajaksa u tekućoj sezoni uticali su da srpski as bude izložen kritikama od strane bivših igrača "kopljanika" i fudbalske javnosti. Na to se kapiten kluba sa "Krojf arene" uopšte ne osvrće.

- Ne, ne pogađa me, to su samo komplimenti da ljudi ne mogu da podnesu tvoj i Ajaksov uspeh. Bilo je i ranije tako, samo što smo im davali manje prostora za takve stvari, jer smo više pobeđivali. Čim se izgubi ili igra nerešeno, zna se ko je na udaru. Svake godine smo uzimali titule, svake godine sam MVP lige, naravno da ću biti i ove. Tako da, znaš ko si i šta si i ideš dalje - istakao je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading