HOROR PRIZOR U HOLANDIJI! Tadić UŠAO u obračun sa rivalom! Navijači GAĐALI kapitena Srbije, pa RAZBILI glavu njegovom SAIGRAČU! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.04.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene viđene su u okršaju najljućih rivala Fejenorda i Ajaksa.

HOROR PRIZOR U HOLANDIJI! Tadić UŠAO u obračun sa rivalom! Navijači GAĐALI kapitena Srbije, pa RAZBILI glavu njegovom SAIGRAČU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Klub iz Roterdama je nedavno savladao "kopljanike" u prvenstvu i, praktično, rešio pitanje novog šampiona, pa su u Ajaksu silno želeli da se osvete u kupu.

I uspeli su u tome, pošto je gigant iz Amsterdama slavio sa 2:1 golovima svog kapitena i srpske reprezentacije Dušana Tadića i Dejvija Klasena, dok je strelac za domaće bio Himenez u nadoknadi prvog poluvremena.

Nemile scene su, ipak, viđene tokom samog meča. Kao i kod prvog gola, Tadić se i ovog puta našao u centru pažnje, jer je ušao u sukob sa Kokčuom.

Treba reći da netrpeljivost između njih dvojice datira dugo, produžena je u prvenstvenom meču, a nastavljena i večeras.

Posle najnovijeg obračuna, usledila je neviđena gužva na terenu, ali i na tribinama, pa je arbitar svirao prekid, kada su navijači Fejenorda gađali tvrdim predmetom srpskog reprezentativca, a pogodili Dejvija Klasena!

Holanđanin je krvave glave i sa čalmom završio meč, međutim, našao je način da se osveti ultrasima domaćeg tima, pošto je postigao gol za pobedu Ajaksa i plasman u finale!

 

 

"Kopljanici" će u finalu igrati protiv još jednog velikog rivala PSV Ajndhovena, koji je eliminisao nižerazredni Spakenburg sa 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading