TADIĆ PONOVO NA UDARU: Kapiten Srbije BRUTALNO ISPROZIVAN u Holandiji!

Autor:

Sport

04.04.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove teške optužbe Veslija Snajdera, bivšeg reprezentativca "lala".

TADIĆ PONOVO NA UDARU: Kapiten Srbije BRUTALNO ISPROZIVAN u Holandiji!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Fudbaleri Ajaksa prolaze kroz novu krizu, a čini se da im je novi neuspeh u Erediviziji zapečatio sve šanse da i ove godine osvoje titulu u Holandiji.

Naime, Ajaks je prehodnog vikenda odigrao samo 0:0 sa ekipom Go Ahed Iglsa, što je Fejenord iskoristio, i pobedom u gradskom derbiju protiv ekipe Sparte pobegao na ogromnih +8, na svega sedam kola do kraja prvenstva.

Ponovo se na udaru zbog loših rezultata našao Dušan Tadić, kog je napao Vesli Snajder, legenda "kopljanika" i reprezentacije Holandije.

- Jako mi se sviđa Džoni (Heitinga), ali ponovo vidim Alfreda Šrojdera. Prave se iste promene. Opet bi sve trebalo da se vrti oko Tadića. Nemam ništa protiv Srba, imam puno srpskih prijatelja, ali dosta je. Ako počnete da tražite razloge zašto ne pobeđujete, Tadić je jedan od njih - rekao je Snajder.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Dodao je da deluje kao da Tadić mora da igra.

- Kao da Tadić mora da igra. (Brajan) Brobi barem nešto radi. Tadić ništa nije uspeo danas.

Osim Srbina, na meti se našao i Muhamed Kudus, reprezentativac Gane.

- Mislio sam da se povredio u drugom poluvremenu, ali jednostavno više ništa nije radi. Hodao je. Lionel Mesi to radi u Pari Sen Žermenu, ali Kudus to ne može u Ajaksu - kazao je Snajder.

Ovo nije prvi put da Holanđanin proziva "desetku" Srbije, a čini se da ne može da se pomiri sa tim da je Dušan ipak veća legenda amsterdamskog kluba od njega. 

Tadić ove sezone ima učinak od devet golova i 19 asistencija na 38 utakmica u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading