U SRBIJI JE OVOME REKAO "NE": Holanđani Tadiću priredili veliku neprijatnost!

Autor:

Sport

13.03.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan je u nekoliko navrata zbog ovoga bio na "stubu srama".

U SRBIJI JE OVOME REKAO "NE": Holanđani Tadiću priredili veliku neprijatnost!

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Srpski fudbaler Dušan Tadić narednog vikenda nosiće kapitensku traku u duginim bojama. Srbin će to učiniti na derbiju holandskog šampionata između Ajaksa i Fejnorda, pošto se amsterdamski velikan pridružio kampanji pokreta "OneLove" iz zemlje "lala".

- Da, Dušan Tadić će nositi kapitensku traku 'OneLove' predstojećeg vikenda kao i ostali kapiteni u našim timovima. Ajaks je protiv rasizma i svake vrste diskriminacije, tako da želimo da pružimo podršku - navedeno je iz redova "kopljanika".

 

 

Podsetimo da je ofanzivni vezista odbio da nosi kapitensku traku duginih boja na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali će to učiniti u nedelju od 14 časova i 30 minuta na Johan Krojf areni.

Prethodno je Dušan Tadić je napadnut od strane medija, jer nije nosio traku u znak podrške povređenima i porodicama stradalih u zastrašujućim zemljotresima u Turskoj i Siriji, iako je Ajaks na drugačiji način odlučio da pomogne oštećenima donirajući novac. Takođe, Srbin je nekoliko meseci pre toga bio u centru pažnje jer je samo jednu utakmicu nosio traku u bojama ukrajinske zastave, pa je i to bio povod da ga mediji "razapnu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading