PODMUKAO NAPAD NA KAPITENA! Novi udar na Tadića, ni kriv, ni dužan u CENTRU pažnje!

Autor:

Sport

15.02.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa Ajaksa oštro je kritikovan zbog dešavanja na koja nije mogao da utiče.

PODMUKAO NAPAD NA KAPITENA! Novi udar na Tadića, ni kriv, ni dužan u CENTRU pažnje!

Foto: Starsport

Filip Mladenović i Dušan Tadić

Dušanu Tadiću jednostavno ne daju mira.

Kapiten Ajaksa često se nalazi na meti kritika u Holandiji, nekada opravdano, a nekada, kao ovom prilikom, bez ikakvog razloga!

Tim iz Amsterdama savladao je RKC sa 3:1 u meču 21. runde šampionata Holandije i na taj način ostao je u trci za šampionsku titulu, a legendarni Vesli Snajder je ponovo uspeo da pronađe nešto što mu smeta kod Srbina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Tadić

 

Kritikovao je Snajder Tadića zbog forme, a sada i zbog - kapitenske trake!

Svi osim kapitena Ajaksa Dušana Tadića su nosili kapitensku traku u znak podrške preživelima u potresu u Siriji i Turskoj. Lepa inicijativa koju je pokrenuo moj prijatelj Tarik Divarči iz Utrehta. Pitao me da ga podržim i to sam učinio - rekao je 38-godišnji Snajder u televizijskoj emisiji, gde je bio još jedan poznati holandski bivši fudbaler, Endi van der Mejde.

Ajaks je jedini klub koji nije imao kapitensku traku, zar ne? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub bi trebalo da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku. Ne razumem zašto to nisu učinili - pitao se Van der Mejde.

Dušan Tadić nije menjao kapitensku traku odlukom kluba, pa je napadnut ni kriv, ni dužan, a ubrzo se oglasio putem društvenih mreža.

Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko šokirali. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje voljene u ovoj tragediji i sve koji su pogođeni - napisao je Tadić na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading