TADIĆU PROPAO TRANSFER KARIJERE: Srbin IZVISIO, za sve je kriv OMRAŽENI Italijan!

Autor:

Sport

06.02.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arogantnim ponašanjem do ludila je doveo čelnike svog kluba i upropastio šansu kapitenu reprezentacije Srbije.

TADIĆU PROPAO TRANSFER KARIJERE: Srbin IZVISIO, za sve je kriv OMRAŽENI Italijan!

Foto: Starsport

Filip Mladenović i Dušan Tadić

Zimski prelazni rok u većini zemalja je završen, a od srpskih reprezentativaca najveće transfere ostvarili su Saša Lukić koji je otišao u Fulam i Ivan Ilić koji je pojačao Torino.

Ipak, moglo je da bude daleko drugačije, pa je i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić bio blizu transfera karijere koji je propao zbog omraženog Italijana.

O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

 

Roma je opasno zagrizla za Tadića i Žoze Murinjo želeo je kapitena Ajaksa i našeg nacionalnog tima u ekipi. Čekalo se samo da Nikolo Zaniolo napusti prestonicu Italije, a na stolu je bila i ponuda Bornmuta vredna 30 miliona evra. Arogantni Italijan čekao je poslednji trenutak kako bi ponudu odbio, pa u Romi nije bilo finansijskih sredstava da dovede Dušana Tadića i transfer je propao poslednjeg dana prelaznog roka.

Da situacija bude još zanimljivija, Zaniolo je odbio da trenira sa ekipom jer mu nije ispunjena želja da pređe u Milan, pa je zauvek zatvorio vrata kod Žozea Murinja. Kako Portugalac više ne računa na svoju zvezdu, Roma želi da proda Zaniola po svaku cenu, a kako su transferi u Turskoj mogući još tri dana postoje realne šanse da on završi u Galatasaraju.

Govorilo se da Zaniolo neće ni u Tursku, ali je jedan lajk na Instagramu sve promenio. Naime, Zaniolu se dopao Galatin post u kom se ističe da je Dris Mertens postigao gol za Galatu protiv Trabzona i očigledno je da već prati svoj budući klub.

 

 

Zaniolo bi u Galatasaraj mogao da pređe za 15 miliona evra, te će na gubitku biti i Roma (finansijski) i igrač (neće u tim iz Lige petica), ali i Dušan Tadić koji je izgubio priliku da se oproba u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading