ZVANIČNO: Dušan Tadić PREDSTAVLJEN u Feneru!

Autor:

Sport

16.07.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac u Istanbulu.

ZVANIČNO: Dušan Tadić PREDSTAVLJEN u Feneru!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Fudbalski klub Fenerbahče predstavio je kapitena Srbije Dušana Tadića kao novo pojačanje.

Srpski fudbaler je posle pet sjajnih godina napustio Amsterdam i ekipu Ajaksa, a iako se kratko vreme pričalo o njegovom mogućem odlasku u Saudijsku Arabiju, kapiten "orlova" se ipak odlučio da sledeći korak u karijeri bude Turska.

Slično kao i za Arabiju, pričalo se da će Tadić karijeru nastaviti u Bešiktašu, ali je u poslednjem trenutku došlo do veleobrta, pa je ofanzivni vezista odabrao Fener kao svoj novi klub.

Tadić je u subotu u kasnim večernjim časovima sleteo u Istanbul, a u nedelju je predstavljen kao jedno od najvećih pojačanja kluba u poslednjih nekoliko godina.

Fener je video snimak nazvao "Tadic on fire", aludirajući na poznatu pesmu "Freed from desire" koju su navijači Ajaksa prepevali u čast srpskog kapitena.

- Odluka da napustim klub bila je veoma teška. Ipak, verujem da je ovo pravi trenutak, da i klub i ja imamo novi početak. Vreme koje sam proveo u Ajaksu i uspesi koje smo proslavili daju mi neopisiv osećaj koji nikada ranije nisam doživeo. Hvala svima, kao i navijačima. Ako je do mene, nije konačno zbogom. Zauvek ću biti igrač Ajaksa i nadam se da ću se vratiti u ulozi trenera - rekao je Tadić za zvaničan sajt Ajaksa po odlasku.

Inače, Dušan je u klub stigao u leto 2018. godine već u prvoj sezoni je uzeo duplu krunu i igrao polufinale Lige šampiona. 

Ukupno je osvojio tri titule, dva Kupa i jedan Superkup sa velikanom iz Amsterdama, a ostaće upamćeno da je dao 105 golova na 241 meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading