HAOS U TURSKOJ! Navijači Bešiktaša UDARILI po Dušku Tošiću, on se IZVINJAVAO! Sve je ZAKUVAO drugi Srbin!

Autor:

Sport

16.07.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna situacija u kojoj se nekadašnji reprezentativac naše zemlje našao.

HAOS U TURSKOJ! Navijači Bešiktaša UDARILI po Dušku Tošiću, on se IZVINJAVAO! Sve je ZAKUVAO drugi Srbin!

Foto: Starsport

Duško Tošić

Vest da je Dušan Tadić napustio Ajaks i krenuo put Istanbula, ali je umesto u Bešiktaš otišao u Fenerbahče, odjeknula je u svetskim medijima.

Poznato je koliko su Turci ludi za fudbalom, te da su navijači u ovoj zemlji često na ivici između fanatičnih i ekstremnih, pa je tako i Tadićev transfer bio nešto za šta se čulo i šta je uzdrmalo tamošnju javnost.

Zbog Dušana Tadića na udaru navijača našao se još jedan Srbin - Duško Tošić!

Njega su fanovi Bešiktaša "dočekali na nož" jer, i pored toga što je igrao za ovaj klub, a sada se bavi menadžerskim poslom i veliki je prijatelj sa Tadićem, nije uspeo da dovede kapitena reprezentacije Srbije u ovaj klub već je on pojačao ljutog rivala.

Situacija se toliko otela kontroli da je Tošić morao da uputi javno izvinjenje navijačima Bešiktaša i to preko svog Instagram naloga!

- Dragi navijači Bešiktaša, konačna odluka Tadića, koga sam danima ubeđivao da potpiše za Bešiktaš, nije bila u korist Bešiktaša. Sve najbolje - napisao je Duško Tošić koji se posle završetka igračke karijere postao fudbačski agent, pa je u redove istanbulskog kluba uspeo je da dovede Miralema Pjanića iz Barselone.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Duško Tošić

Objava Duška Tošića povodom transfera Dušana Tadića u Fenerbahče

 

Podsetimo, turski mediji navode da će Tadić u Fenerbahčeu imati osnovnu platu 4.000.000 plus bonuse, a da je imao jače ponude iz Saudijske Arabije koje su išle i do 7.000.000, ali i onu Bešiktaša u koji su mnogi očekivali da će da ode.

Ovog prelaznog roka u Fener su stigli hrvatski golman Dominik Livaković i čuveni Bosanac Edin Džeko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading