ISPLIVALI DETALJI UGOVORA! Tadić prihvatio BASNOSLOVNU ponudu Turaka! Zbog OVE CIFRE je odbio i Arape!

Autor:

Sport

16.07.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten srpske reprezentacije karijeru nastavlja u Fenerbahčeu.

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA! Tadić prihvatio BASNOSLOVNU ponudu Turaka! Zbog OVE CIFRE je odbio i Arape!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da će Dušan Tadić, posle odlaska iz Ajaksa, umesto u Bešiktašu, karijeru nastaviti u ljutom rivalu Fenerbahčeu!

Odabrao je Tadić Istanbul, ali ne crno-beli deo, kao što je već bilo viđeno, nego azijski deo i otišao na Bosfor, uprkos brojnim ponudama iz Saudijske Arabije.

Želela su dva kluba sa Bliskog istoka da angažuju iskusnog vezistu, međutim, "kanarinci" su bili konkretniji i posle Edina Džeka iz Intera, angažovali najboljeg asistenta amsterdamskih "kopljanika".

Tadić je od Fenerbahčea dobio godišnju platu od 3,5 miliona evra, plus astronomski bonus od 2,5 miliona evropskih novčanica. Kada se sabere dužina saradnje, odnosno ugovor na 2+1 godinu, primanja Srbina iznosi 13 miliona evra, prenose turski mediji.

Takođe, nije zanemarljiva stavka da će i dalje igrati ozbiljan fudbal do kraja karijere, kao i da će ga u novom klubu sačekati mini balkanska kolonija, odnosno, kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije Džeko i čuvar mreže hrvatske selekcije Dominik Livaković.

Kapiten "orlova" je u subotu uveče otputovao u azijski deo Istanbula na završne detalje sa predstavnicima plavo-žutih i očekuje se da uskoro potpiše uogovor.

Iako je Bešiktaš bio najbliži potpisu Srbina, ostali su bez planiranog pojačanja, zbog čega su bili jako razočarani.

– Bili smo u kontaktu, ali je nekoliko klubova dalo ponude – pomirili su se u Bešiktašu sa porazom.

Očekuje se da Tadić među "kanarincima" zameni odlazećeg Ardu Gulera, pošto je supertalentovani fudbaler prešao u madridski Real.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading