DRAMA U TORINU! Navijači traže KRIVCE, stigao BRUTALAN odgovor: O tome NI NE RAZMIŠLJAM!

Autor:

Sport

05.06.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burni dani u Juventusu.

DRAMA U TORINU! Navijači traže KRIVCE, stigao BRUTALAN odgovor: O tome NI NE RAZMIŠLJAM!

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri nema nameru da napusti klupu Juventusa.

I pored toga što je u sezoni koja je za nama torinska "stara dama" zabeležila brojne neuspehe, te navijači traže krivce i preuzimanje odgovornosti, Alegri je otkrio da neće otići iz kluba.

Ne razgovaram o raskidu i odlasku, o tome ni ne razmišljam, imam ugovor još dve godine. Ne nameravam da podnesem ostavku - rekao je Masimilijano Alegri i nastavio:

- Od sutra idem na plažu. Ne tražim nikakve alibije, tri su činjenice: treće mesto, polufinale Kupa Italije i polufinale Lige Evrope.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

Zatim je obrazložio i kako je to on sa Juventusom osvojio treće mesto.

- Kazna od deset bodova nije naša greška, odveo sam ekipu do trećeg mesta i to mi niko ne može oduzeti - dodao je Alegri.

Otkrio je i planove za budućnost, pa još jednom sumirao učinjeno.

Klub mora da napravi planove i kada to bude urađeno, kada dobijem naznake, krenućemo odatle. Biću na raspolaganju klubu, kao što sam uvek i bio. Sezona je gotova i svi smo umorni. Bilo je grešaka, ali imali smo sreću da maksimalno iskoristimo kvalitetan rad omladinskog pogona, tako da bilo je pozitivnih stvari. Napravili smo napredak u odnosu na prethodnu sezonu. Želim da se zahvalim momcima i svima koji su sa mnom radili. Zaista sam ponosan na ovaj tim i ljude oko njega, cele godine su se profesionalno ponašali i bili strpljivi - zaključio je šef stručnog štaba Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading