ZVEZDA ČELSIJA OTKRILA VELIKU TAJNU! Ima POSEBAN režim ishrane! Ne može bez OVOGA!

Autor:

Sport

11.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Čelsija Kai Haverc otkrio je zanimljiv detalj o svojoj ishrani.

ZVEZDA ČELSIJA OTKRILA VELIKU TAJNU! Ima POSEBAN režim ishrane! Ne može bez OVOGA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija slave gol

Nemački reprezentativac priznao je da je dobio dozvolu da konzumira slatkiše, što je generalno tabu tema za profesionalne sportiste.

- Kada sam stigao u London, imali smo kuvara koji je dolazio svaki dan da nam kuva - rekao je Kai Haverc.

Priznaje da se tada nije osećao baš najbolje.

- I moram da priznam da se nisam osećao dobro. To mi se totalno obuzelo. Lud sam za šećerom i rekao sam kuvaru: "Mora da ste videli da sam juče posle utakmice pio koka-kolu." To je zato što mi treba nešto slatko. To mi daje snagu i energiju.” Ali odmah mi je rekao da to potpuno prestanem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Povukao je napadač Čelsija tada konkretan potez.

- Prošlog leta sam, međutim, angažovao ličnog nutricionistu da jede profesionalnije. Međutim, nastavio sam da se ne osećam dobro i posle pola sezone mi je rekao: „Kai, treba ti tvoja fanta ili koka-kola”. Pijte po jednu dnevno”. Onda sam ponovo počeo da jedem slatke stvari. Dakle, sada na poluvremenu mojih utakmica uzimam gumene medvede, čokoladne bonbone ili nešto drugo. I sada se ponovo osećam pun energije - objasnio je Haverc.

Ove sezone ima devet golova i jednu asistenciju na 37 utakmica za Plavce u svim takmičenjima. Propustio je samo jedan prvenstveni meč.

Tim sa Stamford bridža je trenutno na 11. poziciji premijerligaške tabele sa samo 39 bodova i daleko od borbe za izlazak na evropsku scenu. Totenhem im trenutno beži 14 poena, a Pevci su prvi na mestu koje vodi u Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading