DRAMA SE NASTAVLJA: Baena tužio Valverdea policiji!

Autor:

Sport

10.04.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Suočen sa ovom situacijom, igrač je odlučio da podnese odgovarajuću žalbu protiv agresora Nacionalnoj policiji."

DRAMA SE NASTAVLJA: Baena tužio Valverdea policiji!

Foto: Tanjug/AP

Krilni napadač Viljareala Alehandro Aleks Baena podneo tužbu španskoj policiji protiv veziste madridskog Reala Federika Valverdea, zbog udarca u lice, koji mu je Urugvajac naneo posle meča njihova dva tima, odigranog u subotu.

 

 

- Fudbaer Viljareala Aleks Baena pretrpeo je nasilje, kada je krenuo ka autobusu tima, pošto je odigrao utakmicu protiv Real Madrida na "Santjago Bernabeu. Suočen sa ovom situacijom, igrač je odlučio da podnese odgovarajuću žalbu protiv agresora Nacionalnoj policiji. Viljareal još jednom odbacuje svaki čin nasilja i čvrsto veruje u verziju svog igrača, koga će podržavati tokom celog ovog procesa - navodi se u saopštenju popularne "žute podmornice"

 

Podsetimo, Urugvajac je bio ljut na krilnog igrača gostiju, zbog psovki koje je ovaj izrekao tokom utakmice, a tiču se Valverdeovog nerođenog deteta. Vezista Reala je na parkingu sačekao protivnika i tražio od njega da ponovi ono što je govorio na terenu, a potom ga je udario.

- Plači, jer se tvoje dete neće ni roditi - govorio mu je navodno Baena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading