BAHAR IPAK NE DOLAZI? Makabi poslao JASNU PORUKU Zvezdi: Crveno-beli MORAJU da ispune jedan uslov kako bi Izraelac seo na klupu!

Autor:

Sport

10.04.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je daleko od rešene.

BAHAR IPAK NE DOLAZI? Makabi poslao JASNU PORUKU Zvezdi: Crveno-beli MORAJU da ispune jedan uslov kako bi Izraelac seo na klupu!

Foto: Tanjug/AP

Da li će Barak Bahar završiti na Marakani?

Iz dana u dan sve više je informacija o izraelskom stručnjaku i njegovom eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu, a zatim je portal "One" otklonio neke dileme.

Prema pisanju pomenutog portala iz Izraela, Zvezda je Baharu dala ultimatum i vreme da se izjasni o ponudi do početka ove sedmice. Ipak, sada su stigle neke nove informacije i to od čelnika Makabija.

Naime, šampion Izraela istakao je da Bahar ima važeći ugovor sa Makabijem, te da zvanična ponuda za njega nije stigla. 

Nismo dobili nikakvu ponudu za Bakara, tako da radimo uobičajeno i fokusirani smo na naš cilj, a to je šampionska titula. Takođe, radimo na produžetku ugovora pojedinih igrača za narednu sezonu - saopšteno je iz Makabi Haife.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Dakle, Zvezda tek treba da pošalje zvaničnu ponudu i videćemo da li će nove informacije uticati na dalju realizaciju posla i da li će se ostvariti ovaj, najbitniji uslov, posle kog bi Bahar mogao da sedne na klupu tima sa Marakane.

Podsetimo, Crvena zvezda želi da da Baraku Baharu ugovor do 2025. godine, vredan milion evra po sezoni, dok je navodno spremna da ponudi i 600.000 evra Makabiju za njegov transfer. Takođe, ako bi u jednoj od naredne dve sezone doveo klub do nokaut faze Lige šampiona, dobili bi bonus od 200.000 evra. To znači da bi čitav posao mogao da iznosi nestvarnih 2.8 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading