AGONIJA SE NASTAVLJA! Moćni PSŽ dobio novu ŠAMARČINU! Mesi i Mbape se OLJUTILI!

Autor:

Sport

19.03.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari sen Žermena pretrpeli su šokantan poraz na Parku prinčeva od Rena rezultatom 0:2 (0:1).

AGONIJA SE NASTAVLJA! Moćni PSŽ dobio novu ŠAMARČINU! Mesi i Mbape se OLJUTILI!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape

Posle eliminacije iz Lige šampiona i glatkog ispadanja od minhenskog Bajerna, Parižani su doživeli novu blamažu, ali u Ligi 1.

Bodove sa "Parka prinčeva" odneo je Ren, pokvarivši slavlje domaćina koji bi pobedom došli nadomak odbrane titule.

Tako ipak nije mislio Toko Ekambi, čijim su pogotkom gosti stigli do vođstva u poslednjim sekundama prvog poluvremena, na asistenciju Benjamina Burigea.

Sveci su uspeli da postignu gol u 24. minutu, precizan je bio Kilijan Mbape, ali je njegova majstorija poništena, jer se najbolji igrač domaćeg tima nalazio u ofsajdu.

Tek što je počeo nastavak meča, novi šok usledio je za domaće navijače. Sada je strelac vodećeg pogotka Toko Ekambi bio asistent, a realizaciju u 49. minutu izvršio Arno Kalimuendo, na zaprepašćenje svih na stadionu, na semaforu je stajalo 0:2. 

Mogao je šampion Francuske do utešnog gola u sudijskoj nadoknadi, kada je Kristofer Vu po mišljenju igrača Parižana zahvatio loptu rukom, međutim, VAR je presudio da nije bilo namere i Ren je trijumfovao bez primljenog gola, "oljutivši" Mesija, Mbapea i ostale zvezde u timu Svetaca.

Uprkos porazu, PSŽ je ostao prvi sa 66 bodova, devet više od drugoplasiranog Lansa, dok je Ren peti sa 50 poena, sa četiri manje od Monaka koji zauzima četvrtu poziciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading