SPREMA SE DETONACIJA! Anćeloti je BIVŠI! Real NAJAVLJUJE bombu!

Autor:

Sport

09.03.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Realu ne cvetaju ruže u Primeri, gde polako gube šampionsku trku sa Barselonom, pa su dani Karlu Anćelotiju gotovo odbrojani.

SPREMA SE DETONACIJA! Anćeloti je BIVŠI! Real NAJAVLJUJE bombu!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Uprava Madriđana najavila je promenu trenera, ukoliko Italijan ne osvoji Ligu šampiona, a sve se češće čuju glasine da će ga na klupi naslediti klupska legenda Raul Gonzales.

Ipak, kako prenose španski i ostvrski mediji, iznenada je u prvi plan iskočio Mikel Arteta. Trener Arsenala vodi se kao glavni kandidat, zahvaljujući rezultatima koje postiže ove sezone sa Tobdžijama.

Predsednik Reala Florentino Perez nije zadovoljan kako "kraljevski klub" igra ove sezone, a kao glavnog krivca imenovao je Anćelotija.

- Perez zamera italijanskom stručnjaku zato što ove sezone daje malo šansi Marku Asensiju i Daniju Sebaljosu. Anćeloti bi na kraju sezone mogao da dobije otkaz ako ne izvuče Real iz krize. Glavni kandidat za njegovog naslednika na klupi Reala je Arteta, koji trenutno radi sjajan posao u Arsenalu - prenose španski mediji.

Madriđani su trenutno drugi na tabeli španske La Lige sa devet bodova manje od prvoplasirane Barselone.

Mikel Arteta (40) je rođen u San Sebastijanu, a igrao je za drugi tim Barselone, PSŽ, Rendžers, Sosijedad, Everton i Arsenal.

Foto: Tanjug/AP

Mikel Arteta

Ipak, šef struke Arsenala je odbacio spekulacije koje stižu iz Španije da Real želi da ga dovede kao zamenu za Karla Anćelotija ovog leta.

Na pitanje o glasinama tokom konferencije za novinare uoči prve utakmice Arsenala u osmini finala Lige Evrope protiv Sportinga iz Lisabona.

- To su stvari u kojima menadžeri ili igrači ne mogu da kontrolišu šta se piše. Ono što mogu da kažem je da sam potpuno fokusiran na ono što radim ovde i izuzetno ponosan i zahvalan što radim ono što radim u ovom fudbalskom klubu. To je to. - istakao je Arteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading