DŽABA VAM NOVCI... RASPAD SISTEMA U Parizu! Prebogati Sveci doživeli novi KRAH! Da li će Mesi ISPUNITI obećanje i ŠOKIRATI celu planetu?

Autor:

Sport

09.03.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari sen Žermena još jednom nisu uspeli da se domognu jedinog trofeja za kojim silno žude.

DŽABA VAM NOVCI... RASPAD SISTEMA U Parizu! Prebogati Sveci doživeli novi KRAH! Da li će Mesi ISPUNITI obećanje i ŠOKIRATI celu planetu?

Foto: Tanjug

Uložili su prebogati šeici iz Katara, na čelu sa predsednikom Naserom Al-Kelaifijem "kule i gradove", samo da osvoje "ušati pehar".

Napravili su najmoćniji trio u svetu fudbala, spajanjem Lea Mesija, Kilijana Mbapea i Brazilca Nejmara, ali im ni to nije pomoglo da dođu do cilja.

Astronomski ugovor za najmlađeg od njih i velika ovlašćenja u svlačionici bivšem napadaču Monaka, uneli su "jabuku razdora", koji je polako počeo da se odražava rezultatima u Ligi 1, a potom i novom debaklu u najelitnijem klupskom takmičenju.

Oslabljeni izostankom "povređenog" Nejmara, koji je odlučio da ode na operaciju pred revanš sa desetostrukim uzastopnim prvakom Bundeslige, Parižani su u Minhenu pokušali da nadoknade gol zaostatka iz prvog meča sa Parka prinčeva, međutim...

Foto: Tanjug

 

 

Umesto pobede ili eventualnih produžetaka kojim bi izborili plasman dalje, popili su još dve gorke pilule i sa ukupnih 0:3 završili takmičenje.

To je odmah otvorilo pitanje da li će Leo Mesi ispuniti obećanje i ostati u "gradu svetlosti", budući da je najavljivao siguran odlazak u slučaju da PSŽ ne eliminiše Bavarce iz Lige šampiona.

Obzirom da se to nije dogodilo, sve ide ka tome da je priča između kapitena svetskih prvaka i Svetaca završena.

Foto: Tanjug

 

U redu za njegov potpis odavno stoji Barselona, koja ga silno želi nazad na Nou Kampu, ali se sve više pominju i klubovi iz MLS-a i Saudijske Arabije.

Budući da je uprava Parižana nezadovoljna i igrama Nejmara, jer se Brazilac odavno nalazi na udaru i prvi je "viđen" da promeni sredinu, od trija MNM, u novoj sezoni će ostati samo jedno M.

Ako i Kilijan ne reši da promeni sredinu i prihvati poziv iz Madrida, budući da je Real odavno zainteresovan za njegove usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading