SRBIJA ILI ŠPANIJA! Bajčetić DONEO ODLUKU! Evo za koga će igrati sin bivšeg fudbalera Zvezde!

Autor:

Sport

08.03.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić nastupaće za reprezentaciju Španije, a ovu informaciju je potvrdio španski OK Diario.

SRBIJA ILI ŠPANIJA! Bajčetić DONEO ODLUKU! Evo za koga će igrati sin bivšeg fudbalera Zvezde!

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Bajčetić

Prema njihovim saznanjima, mladi as Redsa nije se našao na spisku Dragana Stojkovića Piksija za mečeve sa Litvanijom i Crnom Gorom, ali će biti među kandidatima selektora Crvene furije De la Fuentea.

Naime, posle razgovora sa novim vođom španskog nacionalnog tima, sin nekadašnjeg fudbalera Zvezde Srđana Bajčetića, dao je potvrdan odgovor iskusnom stručnjaku, koji je na klupi Španije nasledio odlazećeg Luisa Enrikea koji je dobio otkaz zbog razočaravajućih rezultata na Mundijalu u Kataru.

Potajno su se u FSS i selektor Dragan Stojković nadali da će Španac srpskih korena izabrati dres Orlova, ali on je po svemu sudeći odlučio da nastavi reprezentativni staži u zemlji u kojoj je rođen i čije boje je branio i u mlađim kategorijama.

Kada se o Bajčetiću radi, on ima špansko državljanstvo i ne postoje administrativne prepreke da odmah obuče dres Crvene furije. Do sada je igrao na tri meča za omladinsku selekciju Španije.

Foto: Tanjug/AP

 

Stefan je rođen 2004. godine u Vigu gde je njegov otac Srđan igrao za Seltu, a majka mu je iz Španije. Ponikao je u ovom klubu, u čijem omladinskom pogodnu je proveo sedam godina posle čega su ga otkrili skauti Liverpula i kao 16-godišnjaka ga doveli na Enfild.

Tokom letnjih priprema skrenuo je pažnju Jirgena Klopa i počeo da dobija sve ozbiljniju ulogu u prvom timu Redsa. Postao je najmlađi debitant Liverpula u Ligi šampiona, a u svim takmičenjima je ove sezone nastupio na 18 utakmica, dok je 10 puta bio starter. Dao je i jedan gol u Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading