SPEKTAKL U PARIZU: Mesi iz SLOBODNJAKA doneo tri boda - Lil ispustio ogromnu šansu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golom u petom minutu nadoknade, Leo Mesi je prekinuo crnu seriju "prinčeva".

SPEKTAKL U PARIZU: Mesi iz SLOBODNJAKA doneo tri boda - Lil ispustio ogromnu šansu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera PSŽ-a

Fudbaleri PSŽ-a savladali su Lil sa 4:3 (2:1) u prvom meču nedeljnog programa u okviru 24. kola francuske Lige 1.

Posle pravog spektakla, sedam golova, penala, ali i povrede Nejmara, Parižani su uspeli da golovima u samom finišu meča ostvare trijumf, čime su posle tri vezana poraza uspeli da upišu trijumf.

PSŽ je sjajno započeo meč, a posle golova Kilijana Mbapea u 11, odnosno Nejmara u 17, minutu, domaćin je stekao veliku prednost. Ipak, Diakite pogotkom u 24. minutu smanjuje zaostatak, a to je bio i konačan rezultat prvog dela.

Start drugog poluvremena je obeležila teška povreda Nejmara, kog su morali da iznesu sa terena. To su gosti iz Lila iskoristili, pa su golovima u 58. minutu, koje je delo Davida sa penala, odnosno 69. minutu, koji je postigao Bamba, stigli na korak do pobede.

Uspevali su da održe prednost sve do 87. minuta, kada je Mbape postigao svoj drugi gol na meču, da bi u petom minutu nadokande Lionel Mesi spektakularnim udarcem iz slobodnjaka ostavio sva tri boda na Parku prinčeva.

Izabranici Kristofera Galtijea imaju 57 bodova posle ove pobede, čime sada beže drugoplasiranom Marseju osam, uz jedan meč više odigran.

Lil ostaje peti sa 41 osvojenim bodom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading