ČEKA ISHOD LIGE ŠAMPIONA: Zinedin Zidan seda na klupu velikana

Autor: Tanjug

Sport

14.02.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Francuz pred novim izazovom.

ČEKA ISHOD LIGE ŠAMPIONA: Zinedin Zidan seda na klupu velikana

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Legendarni francuski trener Zinedin Zidan mogao bi da preuzme Pari Sen Žermen ako aktuelni šef stručnog štaba "svetaca" Kristof Galtije dobije otkaz.

Francuski mediji navode da će Galtije da dobije otkaz ako PSŽ bude eliminisan iz Lige šampiona. PSŽ će večeras na svom terenu igrati sa Bajernom u osmini finala Lige šampiona.

- Galtije nema nikakav uticaj u svlačionici PSŽ-a. Klub se nalazi u krizi, a Galtije ne može da kontroliše velike zvezde. Čelnici PSŽ-a traže zamenu za Galtijea, posle nekih kontroverznih situacija koje su se dogodile u svlačionici šampiona Francuske. Taj čovek nije sposoban da kontroliše igrače i da bude dominantan - tvrdi francuski novinar Eduardo Inda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

On je istakao da rukovodstvo PSŽ-a želi da Zidan bude novi trener kluba.

- Čelnici PSŽ-a odavno pregovaraju sa Zidanom. Moguće je da će Galtije da bude smenjen ako PSŽ bude eliminisan iz Lige šampiona - naveo je Inda.

Francuski mediji podsećaju da je Zidan više puta odbio da preuzme klub iz Pariza, pošto je očekivao da bude selektor "trikolora".

Međutim, Fudbalski savez Francuske je produžio saradnju sa Didijeom Dešanom, a Zidan je najavio krajem prošle godine da će se posvetiti klupskoj karijeri.

Zidan je sa Realom u dva mandata osvojio 11 trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading