MILION PO SATU! Ronaldo dao ČETIRI GOLA, pa POMERIO GRANICE!

Autor:

Sport

10.02.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su "izgorele".

MILION PO SATU! Ronaldo dao ČETIRI GOLA, pa POMERIO GRANICE!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo konačno je zablistao u dresu Al Nasra.

U pobedi svog tima od 4:0 protiv Al Vehde Ronaldo je bio strelac sva četiri gola i na taj način premašio je brojku od 500 pogodaka postignutih samo u ligaškim susretima. Trenutno je na 503, a o tome je obaviestio i svoje navijače na društvenim mrežama.

Bio je sjajan osjećaj dati četiri gola i stići do 500. ligaškog pogotka u vrlo ubedljivoj pobedi mog tima - napisao je Ronaldo na Instagramu.

 

 

Za samo 11 sati, ova objava prešla je 11 miliona lajkova i društvene mreže su bukvalno "izgorele". Ako nastavi u ovom ritmu sa milion lajkova po satu, Ronaldova objava će za samo 76 sati prestići trenutnog rekordera Lionela Mesija čija fotografija po završetku finalnog meča Svetskog prvenstva trenutno ima 75,1 milion lajkova.

Verovatno će, ipak, lajkovi na novoj Ronaldovoj objavi malo usporiti, ali i pored toga Portugalac je i sada uspeo da pomeri granice.

Ronaldo je tri ligaška gola dao za Sporting iz Lisabona, potom je u Premijer ligi postigao 103 pogotka kroz dva mandata u Mančester junajtedu (84+19). Za Real Madrid postigao je 311 prvenstvenih pogodaka, a nastupajući za Juventus, u strelce se upisivao 81 put u Seriji A. Trenutno je Ronaldo na pet ligaških golova za Al Nasr. Ako se gleda njegova celokupna karijera, dao je 706 gola u 953 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading