ZVEZDA I TERZIĆ NA SLATKIM MUKAMA: Crveno-beli imaju MILIONSKE ponude! (FOTO)

Autor:

Sport

04.01.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas buran prelazni rok na Marakani.

ZVEZDA I TERZIĆ NA SLATKIM MUKAMA: Crveno-beli imaju MILIONSKE ponude! (FOTO)

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odgovorao je na pitanja novinara na stadionu "Rajko Mitić" pred početak zimskih priprema. Javnost je najviše zanimao predstojeći prelazni rok.

- Nećemo dovoditi igrače dok ne oslobodimo prostor, imamo ponude za Mitrovića, Erakovića i Kangvu. Nećemo po svaku cenu prodavati, pogotovo mlade koji su kapitalci. Prihvatićemo samo ponude koje zadovoljavaju Crvenu zvezdu. Ovih šest meseci poslužiće za remont tima, Zvezda će do grupne faze Lige šampiona izlgedati drugačije. Možda ćemo imati i dva tima - jedan za domaću ligu gde svi igraju defanzicvno i drugi za Evropu i otvoreniju igru - rekao je Terzić, a onda se osvrnuo na ponude koju je imao Aleksandar Dragović.

- Dragović ostaje sigurno, bilo je interesovanje Sampdorije koja nas nije direktno kontaktriala već njega lično. Pričali smo, ne postoji promil šanse da napusti klub.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Na adresu Crvene zvezde stigle su milionske ponude za dva mlada igrača i Mirka Ivanića.

- Dobili smo ponudu od 9 miliona evra za Strahinju Erakovića, šest u osnovi i tri kroz bonuse. Za Mitrovića imamo ponude dva španska kluba, ali to ne zadovoljava ono što Zvezda traži. Nećemo žuriti. Mirko Ivanić je od krucijalni važnosti za Crvenu zvezdu, sigurno ostaje. Moramo u nastavku prvenstva da odigramo kao da nemamo bodovnu prednost.

Zvezda Terzić očekuje da će Kalifa Kulibali uskoro napustiti stadion "Rajko Mitić".

- Kulibali ima ponudu jednog turskog kluba o šestomesečnoj pozajmici. Očekujemo da njegov menadžer dogovori sve i da se napadač preseli u Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading