POTRES NA APENINIMA: Rastanak sve bliži - Stanković ODLAZI iz kluba?

Autor:

Sport

04.01.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi se na prekretnici karijere.

POTRES NA APENINIMA: Rastanak sve bliži - Stanković ODLAZI iz kluba?

Foto: Starsport

Dejan i Filip Stanković

Ekipa Sampdorije se nalazi u vrlo nezavidnoj situaciji, pošto se posle reprezentativne pauze nalazi debelo u zoni ispadanja, pa situacija mora ekspresno da se promeni, ukoliko Sampa želi da ostane u Seriji A.

Dejan Stanković, trener ekipe iz Đenove, na sve načine pokušava da pojača svoj tim u prelaznom roku, Dragović je bio glavn meta, Nojtink se nalazi pred potpisom, a sada je u igri i Filip Stanković, Dejanov sin, koji trenutno igra za Inter, ali je na pozajmici u Volendamu.

Posle staža u omladinskij školi Intera Filip Stanković je trenirao i sa prvim timom, bio je čak i na klupi nekolko utakmica, ali ga je milanski klub pozajmio u Volendamu kako bi stekao iskustvo.

Foto: Starsport

Filip Stanković u dresu mlade rerpezentacije Srbije

Srpski golman je imao prilično dobrih 18 meseci u ovom klubu i doprineo im povratak u Erediviziju, a kao nagradu je dobio produžetak saradnje na još godinu dana. Ipak, Volendam se trenutno nalazi u zoni ispadanja holandskog prvenstva, pa je sigurno da Filip Stanković n bi imao ništa protiv selidbe u dosta ozbiljniji tim.

Za sada, nije poznato da li će se Filip pridružiti svom ocu u Sampdoriji, pošto se čeka odgovor njegovog matičnog kluba, Intera.

Posle 15 odigranih mečeva, Sampdorija ima svega šest bodova, pa se nalazi na 19. mestu, čak sedam bodova van zone opstanka. Prvu priliku da stigne do bodova Stankovićev tim će imati danas u pola 1, kada gostuju ekipi Sasuola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading