PRELOMNI TRENUCI MEČA IZ HAIFE! Kako je Zvezda poklekla u Izraelu? (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč poslednje kvalifikacione runde za elitno evropsko fudbalsko takmičenje odigran je sinoć u izraelskoj Haifi.

PRELOMNI TRENUCI MEČA IZ HAIFE! Kako je Zvezda poklekla u Izraelu? (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u revanš meč koji će se odigrati narednog utorka u, sasvim je sigurno, grotlu "Marakane" ulaze sa golom minusa.

U prvom susretu plej-of faze puleni trenera Dejana Stankovića poraženi su nakon dva preokreta rezultatom 3:2, a svi koji nisu imali prilike da navedeni meč posmatraju u direktnom prenosu mogu pogledati sve najzanimljivije detalje sa ovog susreta.

Podsetićemo da su domaći fudbaleri do presnosti stigli u 18. minutu kada je mrežu Milana Borjana zatresao Pjer. Usledio je fantastičan period igre momaka u plavim dresovima koji su preko Aleksandra Pešića u 27. i Gelora Kange u 39. minutu stigli do potpunog preokreta, ali su domaćini početkom drugog perioda igre uspeli da prednost vrate na svoju stranu. Strelci su bili Pjer u 51. i Šeri deset minuta kasnije.

Revanš meč na programu je u utorak 23. avgusta na stadionu "Rajko Mitić". Svaka pobeda sa dva i više golova razlike vodi crveno-bele u grupnu fazu Lige šampiona, dok trijumf iskazana jednim golom razlike susret uvodi u produžetke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading