OKREĆU LEĐA EVROPI ZA SVA VREMENA: Putinova Rusija povlači RADIKALAN potez - PREKIPELO joj!

Autor:

Sport

30.03.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu presedan!

OKREĆU LEĐA EVROPI ZA SVA VREMENA: Putinova Rusija povlači RADIKALAN potez - PREKIPELO joj!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski savez Rusije razmatra selidbu u azijsku zonu, usled sankcija koje su uvedene toj zemlji zbog invazije na Ukrajinu.

Ovu informaciju preneo je tamošnji novinar Nobel Arustamjan koji je mišljenja da su vrata Evrope za Ruse zatvorena na duže staze, pa se selidba nameće kao iznuđeno rešenje.

- Teško da će ostali evropski klubovi i reprezentacije hteti da igraju protiv Rusije narednih godina, a takav pritisak sigurno ne dolazi iz Azije - napisao je Arustamjan.

 

 

Podršku ovom predlogu su dali i bivši reprezentativci Juri Gavrilov i Andrej Kančelskis, dok je predsednik Ruskog fudbalskog saveza Vjačeslav Kološkov ostao uzdržan.

Videćemo kakav će sud po ovom pitanju izneti ruski predsednik Vladimir Putin, a ako se Rusija zaista "preseli" u Aziju to znači da bi klubovi igrali azijsku Ligu šampiona, dok bi nacionalni tim promenio zonu kvalifikacija za Mundijal, naravno pošto bi se sa tim složila FIFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading