JOŠ JEDNO RAZOČARENJE NA POMOLU? Rendžers KOBAN po Zvezdu!

Autor:

Sport

07.03.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna sećanja za navijače crveno-belih.

JOŠ JEDNO RAZOČARENJE NA POMOLU? Rendžers KOBAN po Zvezdu!

Foto: Starsport

Igrači Crvene Zvezde

FK Crvena Zvezda postigla je najveći uspeh u evropskim takmičenjima u poslednjih nekoliko godina, obezbedivši sebi mesto u osmini finala Lige Evrope, gde će ih čeka škotski Glazgov Rendžers.

Ovo nije prvi put da dva kluba odmeravaju snage. Poslednji put se to dogodilo 2007. godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je škotski klub slavio. Tadašnji trener Crvene Zvezde, Milorad Kosanović, prisetio se tog dvomeča.

- Pamtim taj dvomeč vrlo dobro. Mislim da nismo imali sreće ni u Glazgovu, ni u Beogradu. Mislim da je to bila i posledica stanja u klubu. Ja sam došao naknadno i zatekao sam šta sam zatekao. Dovodili su se i odvodili igrači na razne načine. Jednostavno, platili smo ceh toga - rekao je Kosanović.

Zatim je dodao.

- Sećam se gola na "Ajbroksu" u 90. minutu nakon velike greške Gžegoža Bronovickog. Jedna glupa lopta koju nije zatvorio i bili smo kažnjeni. U Beogradu ponovo slična situacija. Bili smo bolji, ali jednostavno nije htelo. Opet smo imali mnogo problema, ko može da igra, ko ne može... Burzanović je promašio zicer na početku utakmice, ali ne samo on. U globalu pamtim kao vrlo, vrlo nesrećan dvomeč i eliminaciju iz Lige šampiona - priseća se.

Pohvalio je atmosferu i kvalitet stadiona Rendžersa, čuvenog "Ajbroksa".

- Jako dobro se sećam "Ajbroksa". Teren je odličan, stadion je odličan, a atmosfera perfektna. Ovo je idealna prilika da Zvezda pokaže ko je i šta je. Nadam se da će crveno-beli, s obzirom na kvalitet koji poseduje, pokazati da je dorasla izazovu. Odličan ambijent, jak protivnik, biće to veliki izazov - izjavio je stručnjak.

 

 

Iako nije želeo da prognozira, Kosanović smatra da Crvena Zvezda itekako ima šansu u ovom dvomeču.

- Ne bih da prognoziram tačan rezultat, ali mogu da kažem jednu stvar. Ako Zvezda odigra kao u prvih 45 minuta protiv Partizana ima šansu da u Beograd donese jako dobru zalihu. Tim Rendžersa sigurno nije mnogo bolji od Zvezdinog. Jako bih voleo da pobede, nama je potrebno to, srpskom fudbalu. Bilo bi lepo da trijumfom u Glazgovu daju vetar u leđa svima - zaključio je.

Podsećamo, Crvena Zvezda će se sastati sa Glazgov Rendžersom u Škotskoj 10. marta u 21:00 čas, dok će revanš biti odigran na Marakani 17. marta u 18:45.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srrređooo

07.03.2022 15:57

E moj treneru pa ne igra se fudbal na sreću nego na znanje!Možes da hemas sreće ni u gostima ni kod kuće ali ako znas da igraš na seću se ni ne oslanjaš.