ON NEĆE DOZVOLITI DA MESI ODE: Navijači u transu, verni vojnik Barse se kandidovao za predsednika kluba!

Autor:

Sport

28.12.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Barselone Đerar Pike odlučio je da se kandiduje za predsednika Barselone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Pike je povredio koleno na utakmici protiv Atletiko Madrida 21. novembra, i od tada nije odigrao nijedan meč.

 Odbio je da se operiše, pa lekari pokušavaju da ga terapijom osposobe za nastavak karijere, ali medicinski tim mu nije garantovao da će bez bolova moći ponovo da zaigra.

Španac smatra da je klub dobro pokriven na štoperskoj poziciji, a trenutno ga menja mladi Ronald Arauho. Kako prenose španski mediji, Barselona namerava da dovede i Erika Garsiju iz Mančester Sitija.

 

 

 

Čak i ukoliko nastavi igračku karijeru, Pike planira da se kandiduje za predsednika Barselone, a izbori su zakazani za 24. januar sledeće godine.

Sa klubom je već razgovarao o promeni statuta, kako bi i aktivnim igračima mogla da se dopusti kandidatura za predsednika, a od kluba je zatražio i 65 hiljada listića za prikupljanje potpisa.

Sve se glasnije čuje da će Lionel Mesi konačno napustiti "Kamp Nou", ali videćemo posle predsedničkih izbora Katalonaca...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading