(FOTO) STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA: Kad Leo Mesi ČASTI Marka Dmitrovića!

Autor:

Sport

27.12.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Lionel Mesi je oborio rekord legendarnog Pelea po broju golova za jedan klub, a tim povodom je častio golmane po flašu piva, ili više, u zavisnosti koliko su puta loptu vadili iz mreže kada je šut uputio slavni Argentinac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi vs. Dmitrović

Na meču protiv Valjadolida (3:0), Mesi je postigao svoj 644. gol za Barselonu, a tim povodom kompanija "Budweiser" smislila je zanimljivu akciju!

Naime, oni su poslali pivo svakom golmanu kome je Mesi dao gol, a jedan pogodak vredeo je jednu flašu alkoholnog napitka...

Tako je na adrese čak 160 golmana stigla ova "nagrada", a u samom vrhu po broju primljenih golova je bio sprski čuvar mreže, Marko Dmitrović koji je dobio 11 flaša!

 

Tako smo videli fotografije Jana Oblaka, Điđija Bufona, Kepe Arizabalage i drugih, a deluje kao da im je čast što je Mesi uspeo da ih savlada.

Golman Eibara se zahvalio na specijalnoj pošiljci i čestitao Mesiju nestvarni rekord...

Brazilski golman Dijego Alves (Almerija, Valensija...) je dobio najviše, više od gajbe piva (21 flaša), a potom slede Gorka Iraizoz (18), Andres Fernandez i Iker Kasiljas (17), Dijego Lopez (14, Roberto Himenez Gago i Ivan Kueljar (13)...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading