MESI SE IZLANUO: Argentinac PROGOVORIO o Gvardioli, navijači Barselone u suzama!

Autor:

Sport

26.12.2020

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne cveta ljubav između Lionela Mesija i Barselone, a Argentinac je podgrejao priče o odlasku!

Lionel Mesi i Pep Gvardiola

Priča o prelasku Mesija na Etihad izlazi iz okvira pretpostavki, ako mnogi ne veruju da je on spreman da napusti Katalonce.

Argentinac je novom izjavom raspalio je maštu navijačima Mančester sitija.

Apostrofirao je Leo Mesi koliko su Pep Gvardiola i Luis Enrike bitni za njegovu karijeri i istakao da je imao priliku da radi sa dvojicom najboljih trenera.

- Pep je poseban. Čini da stvari vidite na drugačiji način, kaže vam tačno kakav će meč biti, kako da napadate da biste pobedili- otkrio je Mesi i dodao:

 

- Imao sam sreće da mi treneri budu on i Luis Enrike, dvojica najboljih. Zahvaljujući njima sam napredovao i fizički i mentalno- podvukao je Argentinac.

Mesi ima želju da ode sa Nou Kampa, a Mančester siti i njegov omiljeni trener Pep Gvardiola nameću se kao logično rešenje. Španski strateg produžio je jesenas ugovor sa Građanima do 2023. godine i uprkos tome što je istakao da ne vidi Lea Mesija u dresu Mančester Sitija, jasno je da se potajno nada ponovnoj saradnji sa Argentincem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading