LUKA, SAD ILI NIKAD: Šansa karijere za Jovića!

Autor:

Sport

25.12.2020

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović mogao bi da profitira zbog novonastale situacije u Real Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Kao što smo već objavili, Rodriga čeka pauza od tri meseca. On je sredu protiv Granade povredio tetivu desnog butnog mišića, i u suzama je iznet sa terena u 35. minutu.

Kako je prethodno Eden Azar bio povređen, a Vinisijus Žunior takođe ispao iz tima zbog loših igara, Rodrigo se ustalio u postavi Real Madrida. Međutim, možda će baš to naterati Zinedina Zidana da se okrene srpskom reprezentativcu koji je takođe neko vreme van terena.

Posle dobrih igara u dresu sa nacionalnim grbom i golova protiv Škotske i Rusije, Jović je bio zaražen koronavirusom, potom se i povredio, pa je usledila nova pauza. Sada, pišu Španci, Zidan bi u nedostatku drugih rešenja, pre svega na krilnim pozicijama, mogao ponovo da zaigra u formaciji 4-4-2.

U njoj bi ponovo u tandemu bili Karim Benzema i Luka Jović."Jedina" prepreka je ta što Jović nije  odigrao nijedan meč u dresu "kraljeva" od bolnog poraza od Valensije (1:4) sa početka novembra.

Ali svakako, ovo je jedna od poslednjih šansi za srpskog napadača da sačuva svoje mesto u Real Madridu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kroki

03.01.2021 09:06

Jedino sto ga niko nece posle neodgovornog ponasanja tokom pandemije. Neka promeni zanimanje, batali sport i ide recimo u advokate gde su obicno takve bahatlije i zabadaci noza u ledja.