ŠOKANTNO PRIZNANJE: Tukli smo Mesija, pa smo se menjali da bi ga još više tukli!

Autor:

Sport

27.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Felipe Melo progovorio je o nesportskim potezima u duelima sa jednim od najboljih fudbalera današnjice, Lionelom Mesijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felipe Meo, levo

Melo je jedan od onih igrača koje najviše pamte po svom temperamentu i agresivnosti koju je iskazivao kad god je stigao. U dresu Brazila je igrao protiv Mesija, pa je veznjak Palmeirasa sada ispričao zanimljivu anegdotu.

- Mesi je poseban, ne boji se. Kad ga udariš, on samo ustane i ide po još. Za mene je među tri najbolja u istoriji, lud je- rekao je Brazilac u jednom intervjuu, dodavši:

 

- Mesi je jedinstven igrač. Kad smo u Brazilu igrali protiv njega, rotirali smo se, kako bismo ga češće i više tukli. Inače, teško je takvog igrača čuvati, morate da ga udarate, gurate, nervirate....

37-godišnji Brazilac sada nastupa za Palmeiras, a u karijeri je igrao za Inter, Galatasaraj, Juventus, Fiorentinu, Almeriju, Rasing Santander, Majorku, Gremio, Kruzeiro i Flamengo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading