KO JE STAVIO OVO ISPOD JASTUKA SREĆA MU JE UŠLA U ŽIVOT: Prava magija za privlačenje novca, ljubavi i zdravlja!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi veruju da ako baš ovo stave ispod jastuka sreća je obećana!

KO JE STAVIO OVO ISPOD JASTUKA SREĆA MU JE UŠLA U ŽIVOT: Prava magija za privlačenje novca, ljubavi i zdravlja!

Foto: Unsplash/ Zohre Nemati

Devojka spava pored knjige i cveta

Tehnika manifestacije pomaže nam da dobijemo ono što želimo. Verujemo da svi imate neke želje koje biste voleli da vam se ostvare. Ali ako stalno govorite sebi "ma nema šanse da se to desi, neće to sigurno meni", sve lepo što biste voleli neće se dogoditi. Znate li šta takvim razmišljanjem  sebi radite, a toliko toga biste mogli da promenite?

Možete da manifestujete ono što želite, jer moć koju poseduje svako od nas je dovoljno velika da bismo nešto toliko silno želeli i na kraju dobili. U prevodu, sami delom utičete na to šta će vam se dogoditi i to vašim razmišljanjem, odnosno nesvesno putem misli šaljete poruku.

Foto: Shutterstock

Devojka se budi nasmejana

Da li znate šta je afirmacija?

Ona pokreće neke pozitivne promene, ali nije pravo rešenje za sve ako u sebi imate neke blokade i ne verujete u potpunosti u ono što želite. Kako da privučete ono što želite? Jednostavno je! Uzmite parče papira i napišite svoju želju, ali u sadašnjem vremenu. Potom, to stavite ispod jastuka pre spavanja. Što znači, ako želite vezu odnosno ljubav napišite na primer "Ljubav dolazi u moj život".

Verovatno se pitate zašto ovo uraditi baš uveče. Na ovaj način i sami ćete poverovati u ono što pišete, bićete pozitivniji i veseliji, a budićete se sa većom energijom. Da biste nešto "tražili" nije dovoljno samo da želite, morate prihvatiti i put koji vam se nudi da biste došli do cilja. Nekada put nije tako jednostavan, a često sadrži mnogobrojne prepreke, koje uključuju uspone i padove. Budite uporni i istrajni, jer ne zaboravite  - kada ste tražili želju zaboravili ste da tražite i put kojim ćete doći do iste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading