KINESKINJA JE POSTALA SRPSKA SNAJKA: Prihvatila je naš način života, ali je svaki dan BESNA zbog navike svog muža! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za deset meseci postala je prava devojka iz Srbije.

KINESKINJA JE POSTALA SRPSKA SNAJKA: Prihvatila je naš način života, ali je svaki dan BESNA zbog navike svog muža! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/srpski_zivot_sa_icen

Ičen Jovanović

Ičen Jovanović dolazi iz Kine i udata je za Srbina zbog čega se i preselila u našu državu. Na TikTok - u je objasnila da u Srbiji živi već 10 meseci, a sebe je nazvala "srpskom snajkom".

Napravila je jedan video kako bi pokazala kako izgleda prva godina sa mužem iz Srbije, a kako nakon nekoliko godina braka. Zapravo, ona je želela da pokaže kako godinama prihvatamo ono što smo naučili u zajednici sa mužem iz Srbije. Naime, ovaj zanimljiv video pronašao je put do svoje publike koja je prepoznala originalnost, ali i sličnost.

Na početku braka ili veze svi su pažljivi i rado odgovaraju na postavljena pitanja. Par godina kasnije razvija se ironija tokom odgovaranja na jedno te isto i nemamo strpljenja za pitanja koja se svakodnevno ponavljaju. Od toga "Šta jedeš", a vidimo da neko jede picu, do čuvenog "Gde su mi papuče", svašta može da iznervira ženu.

Foto: TikTok/srpski_zivot_sa_icen

Ičen odgovara na pitanja supruga

Video su nazvali "Umetnost srpskog jezika", a mnogobrojni komentatori smatraju da baš ništa nisu pogrešili i da upravo ovako kako su pokazali izgleda svakodnevnica srpske porodice. 

"Preslatko pričaš", "Prelepa si", "Baš si slatka", "Ekstra", pisali su mnogi, a neki su tvrdili da je uspela da preuzme srpske izraze koje žene najčešće koriste kada su ljute i kada im partneri postavljaju piitanja na koje je odgovor već očigledan.

Takođe, još jednim videom su nasmejali javnost. Pokazala je kako izgleda kad se par svađa u stanu pored. Te je sa suprugom odmah izašla na terasu da čuju sve detalje svađe. Da li ste vi to nekada uradili?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading