MLADA TIK PRED SVADBU SAZNALA DA JE MUŽ VARA! Ispred crkve rekla nekoliko reči, on je POBEGAO, a slavlje trajalo do kasno u noć

Autor: N.J.

Lifestyle

10.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mlade dan venčanja je ispunjen emocijama, a isto je doživela i ova devojka dok nije saznala šokantnu istinu.

MLADA TIK PRED SVADBU SAZNALA DA JE MUŽ VARA! Ispred crkve rekla nekoliko reči, on je POBEGAO, a slavlje trajalo do kasno u noć

Foto: Unsplash/lhon karwan

Svadba je poseban dan za svaki par, i svi se trude da prođe u radosti i veselju. Niko ni ne pomisli da bi baš tada moglo da dođe do nekih neprijatnih saznanja što će rezultirati otkazivanjem ceremonije. Kejsi osim što je saznala da je dečko prevario pre svadbe, to je mogla i da čuje direktno iz glasovnih poruka koje je primila.

Aleksi je razmenjivao poruke sa devojkom sa kojom se i viđao, a između ostalog ona mu je napisala da nikada ne bi mogla da bude sa Kejsi da je na njegovom mestu.

Takođe, u tim porukama Aleksi je uporedio ljubavnicu i verenicu, ističući da verenica ne zna toliko stvari u krevetu koliko ljubavnica. Kejsi nije prestajala da plače nakon svega što je čula, ali je rešila da ne otkaže venčanje već da osramoti bivšeg verenika pred svima. 

Foto: Shutterstock

Besna mlada

Kada su došli pred crkvu oni su stali ispred gostiju, a onda im se Kejsi obratila.

- Danas neće biti venčanja, ali će biti veliko slavlje za iskrenost i pronalazak prave ljubavi, čak i kada boli - rekla je ona šokiranim gostima, a njen bivši je pobegao.

Nakon toga, niko nije otišao kući već su svi zajedno slavili, prenose strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading