EMA (10) UDALA SE 12 DANA PRED SVOJU SMRT: Roditelji joj ispunili poslednju želju, scene KIDAJU DUŠU - posle jednog pregleda rečeno im je da će živeti NEDELJU DANA

Autor: N.J.

Lifestyle

09.08.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduvek je želela da se uda - tata je ispratio do dečaka koji je nasmejan čekao.

EMA (10) UDALA SE 12 DANA PRED SVOJU SMRT: Roditelji joj ispunili poslednju želju, scene KIDAJU DUŠU - posle jednog pregleda rečeno im je da će živeti NEDELJU DANA

Foto: printscreen/Kennedy News and Media

Ema Edvards (10) udala se za dečka Danijela 29. juna, samo 12 dana pre nego što je preminula. Naime, Emi je dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija. Njeni roditelji, Alina i Aaron Edvards nadali su se da će pobediti rak, nažalost nije.

APL je vrsta raka koja utiče na krv i koštanu srž, prema klinici Majo. To je najčešći tip raka kod dece, ali na sreću, tretmani mogu svim pacijentima dati dobre šanse za oporavak. Ipak, Emini roditelji odmah su primili vest od lekara da je rak u njenom slučaju neizlečiv i da joj je ostalo malo do kraja života.

Foto: printscreen/Kennedy News and Media

Mladoženja - dečak koji je "oženio" Emu

- Išli smo na drugu vrstu lečenja i rekli su nam da joj je verovato ostalo još nekoliko do nedelju dana, a ne više - rekla je njena mama Alina i objasnila:

- Uopšte nismo očekivali da ćemo to čuti. Mislili smo da idemo na drugu vrstu lečenja i da će uspeti. Bio je pravi udarac. Nikada ne možete da zamislite da vam neko kaže kako ništa ne može da uradi za vaše dete.

Foto: printscreen/Kennedy News and Media

Emu dovoze na venčanje u kolicima

Tada su Alina i majka dečaka odlučile da naprave lažno venčanje koje se moralo desiti baš brzo. Na ceremoniji je prisustvovalo oko 100 zvanica.

- Bilo je tako lepo. Njen tata može reći da ju je dao. Prijateljica nam je čitala stihove iz Biblije, a njena najbolja drugarica bila je kuma - objasnila je Alina, koja za razliku od mnogih svekrva ima samo reči hvale za svog zeta:

- On je prava duša! Ima zlatno srce i stvarno voli Emu.

Alina je rekla da je Ema delovala kao zdravo dete - sve dok je nisu odveli u bolnicu nakon što je pala, a tada su joj lekari otkrila da ima rak u kostima nogu.

Foto: printscreen/Kennedy News and Media

Emu čeka mladoženja

 - Nikad pre nije bila bolesna. Odjednom je počela da povraća. Našli smo slučajno. Pala je, pa su joj pregledali noge i otkrili da joj rak izjeda rupe u kostima i čini je slabom - ističe.

Emi je najveća želja bila da se uda, što su roditelji odlučili da joj ispune pre smrti, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading