UDALA SE NAŠA POZNATA INFLUENSERKA: Na njenoj venčanici bi pozavidela i sama Kejt Midlton, jedan DETALJ je oduševio sve!

Autor: M.O.

Lifestyle

12.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanica je pravo ostvarenje snova.

UDALA SE NAŠA POZNATA INFLUENSERKA: Na njenoj venčanici bi pozavidela i sama Kejt Midlton, jedan DETALJ je oduševio sve!

Foto: Instagram/printscreen

Una Krlić je naša influnserka čiji stil itekako volimo. Sada je svoju dugogodišnju ljubav krunisala predivnim venčanjem u intimnom krugu najbližih. 

Una Krlić i Pavle Anušić, advokat i rođeni brat našeg poznatog modnog dizajnera Mihaila Anušića, osnivača brenda Mihano Momosa, izgovorili su sudbonosno da.

Oni važe za omiljeni par domaće scene, a vezu su ozvaničili su veridbu nakon šest godina zabavljanja. 

Una je za ovu priliku izabrala venčanicu koja je, kako kažu, bila dostojna i jedne Kejt Midlton. Asimetrični detalji su nastali pod utiskom glavnog trenda ove sezone, a mladina vitka linija naglašena je uskim krojem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UNA (@unakrlic)

 

Jednostavna, elegantna, top venčanica prati liniju tela, dok volumizirani rukavi u obliku cveta i forever more natpis na plaštu venčanice daju poseban završni sjaj. 

Kada je reč o nakitu, akcenat stavlja na suptilne komade, koji se savršeno uklopio uz venčanicu. 

Frizura je takođe bila opuštena, ravna i lagana, dok je šminka takođe imala prirodan efekat. 

Pavle Anušić odlučio takođe za odelo iz kolekcije njegovog rođenog brata, a ono što je svima bilo jako zanimljivo jeste što je na samom rukavu bilo ispisano "Una & Pavle".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading